Projecten

Projecten

Naast de coaching en trainingen die we aanbieden, ondersteunen en initiëren we ook projecten die de verbinding tussen kunst, cultuur en de samenleving versterken.

Meer weten of projecten die we ondersteunen en initiëren? Mail of bel projectleider Koen van Vliet: koen@coen-cultuur.nl of bel: T 06 50 406 089.


COEN werkt onder andere aan de volgende projecten:

Kwartiermaker Biezantijn

Stichting COEN is onlangs begonnen met de invulling de taak van kwartiermaker binnen De Biezantijn. Deze taak bestaat onder andere uit het in kaart brengen van de verschillende gebruikers van het pand, wensen inventariseren van bewoners, organisaties en andere belanghebbenden en het opzetten van een cultureel programma binnen de Biezen.

Lees meer over dit project

Muur voor talent

Gemeente Nijmegen wil de muur bovenaan de ingang van de westzijde van de Tunnelweg beschikbaar stellen aan jonge talentvolle kunstenaars. Het doel daarvan is tweeledig. Aan de ene kant geeft het jonge talenten de kans zichzelf te presenteren. Aan de andere kant wordt de stadsentree aantrekkelijker en worden bewoners alvast betrokken bij de geplande renovatie van dit gebied.

Lees meer over dit project