Talkshow COEN Ontmoet

Terugblikken talkshow COEN Ontmoet 17 maart 2015: 

En wat is jouw verhaal? (Over creatief ondernemen)

Met een leuk sfeerfilmpje (Flip Hovens van Ravot Video Producties) en mooie foto’s (Gil Xavier)

Programma talkshow COEN Ontmoet 17 maart

Op 17 maart ontmoeten we in onze talkshow David, Leonie en Koen. Alledrie ondernemer en organisator in de creatieve sector. Ze besloten de vele inspirerende verhalen om hen heen vast te leggen in concrete handboeken. Deze verhalen delen ze 17 maart graag met jullie. We hebben een gastentafel met een interviewer (Rob Marrevee), een nieuwe side-kick (Marcel Rözer), inspirerende medegasten (Dekker van de Vegt), live-performances (geluidskunstenaar Marcus Bodine) en interacties. We zijn dit keer te gast in het Huis van de letters.

Te gast: David van Iersel, (auteur ‘1000Watt’, een handreiking voor de creatieve ondernemer; creatief ondernemer en verbinder o.a. bij ‘24 uur in bedrijf’; de boekenmakers; FC Eindhoven)

Te gast: Leonie van Wijk, (auteur ‘Waarom we peren met haring eten’, Het inspiratieboek voor en door creatieve ondernemers; illustratieve vormgever, oprichter van Creatief Ontmoet Den Bosch).

Te gast: Koen van Vliet, (auteur ‘Crowdfunding, de hype voorbij’; haal maximale waarde uit je crowdfunding campagne; cultureel ondernemer en onderzoeker op de grens tussen cultuur, creatieve industrie en ondernemerschap, mede oprichter COEN)

Uit de praktijk: Marcus Bodine verzorgt als geluidskunstenaar o.a. sounddesign en performances op culturele evenementen. Als sidekick en geïnterviewde van Leonie van Wijk, geeft hij vanavond een preview van zijn geluidskunsten.

Uit de praktijk: Monique Kaufmann van Dekker v.d. Vegt. Heeft na een succesvolle crowdfundingcampagne een doorstart gemaakt als zelfstandige boekhandel vlak nadat ze, onder de naam Polare, in het voorjaar van 2014 failliet waren verklaard. Ze vertelt ons graag over dit mooie recente voorbeeld van Crowdfunding.

Wanneer: 17 maart 2015

Tijd: 19.30 – 22.00 uur ( + aansluitend borrel). Inloop va.a. 19.00 uur

Locatie: Huis van de letters, bibliotheek de Marienburg 29 Nijmegen

Kosten: € 15,-/studenten € 10,- (op vertoning studentenkaart)

Programma en aanmelden: www.coen-cultuur.nl/COENOntmoet17mrt

In samenwerking met: Mijn Bedrijf Draait Door – Rob Marrevee

Sidekick: (Sport)journalist en sidekick Marcel Rözer

AANMELDEN EN TICKETS

———————————————————————————————————————

Terugblik 18 november 2014: Talkshow ‘De kunst van het netwerken

Onder het thema:De kunst van het netwerken’ schoven 18 november drie (geslaagde) ondernemers uit het culturele veld aan voor een interactieve talkshow. Het werd een geslaagde avond vol inspiratie en tips & tricks op het gebied van netwerken. Gelukkig hebben we de foto’s altijd nog…;-).

 

 29 augustus 2014: Kick-off COEN

De eerste bijeenkomst op 29 augustus 2014 was meteen ook de aftrap van COEN. Bekijk de foto-impressie van de kick-off bij de Smeltkroes, Honigcomplex.