Colofon

Onze website is ontwikkeld in samenwerking met Studio 0404 en Dot Red webdevelopment. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact met ons op

Disclaimer

Onze website is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. We aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. Op de trainingen en workshops zijn de algemene voorwaarden van de betreffende partner van toepassing, indien deze niet aanwezig zijn gelden onze eigen algemene voorwaarden.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, neem dan contact met ons op.

COEN

Coen is ontwikkeld in samenwerking met de volgende partijen:

 

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

De HAN Cultuurbalie vervult de scharnierfunctie tussen de wensen en behoeften van de Gelderse kunst- en cultuurwereld enerzijds en de kennis en in te zetten capaciteiten van de HAN anderzijds. Ze biedt ondersteuning aan in de vorm van stagiaires, onderzoek, detachering en broedplaatsen.  www.hancultuurbalie.nl

Smeerolie creatief platform

Smeerolie wil het creatieve en culturele ondernemerschap in Nijmegen verder uitbouwen, en een factor van belang zijn voor de kunst en cultuur in de stad. Smeerolie vindt dat creatieve en cultuurproducenten van grote toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. Cultuur is immers een elementair bindmiddel in de samenleving, maar zorgt ook voor omzet en toegevoegde waarde.  www.smeerolie.net

Koen van Vliet

Koen van Vliet houdt zich als ondernemer bezig met diverse projecten op de grens tussen cultuur, creatieve industrie en ondernemerschap. Zijn multidisciplinaire achtergrond maakt dat hij in staat is de praktijk vanuit een wetenschappelijke invalshoek en de wetenschap vanuit een praktische invalshoek te benaderen. Het uitgebreide netwerk dat hij de afgelopen jaren als ondernemer heeft opgebouwd, zowel in de creatieve en de publieke sector als ook in het bedrijfsleven maakt dat hij een spin in het web is geworden.  www.koenvvliet.nl.

Studio 0404

STUDIO 0404 is een ontwerpbureau dat graag vanaf het begin met je meedenkt. Van het echte ‘grafische’ ontwerpwerk zoals huisstijlen, flyers, boeken, magazines en websites tot het bedenken van creatieve strategieën. Van het ontwerp van een affiche of uitnodiging voor een event of expositie tot het ontwerp van de meubelstukken, de looprichting en de aankleding. www.studio0404.nl. Bregje Jaspers van STUDIO 0404 heeft de huisstijl van COEN ontworpen.

DOTRED

DOTRED webdevelopment is gespecialiseerd in de technische back- en frontend ontwikkeling van uw website. Dat houdt in dat ze zich vanuit kwaliteitsoogpunt enkel bezig houden met de techniek. Het ontwerp van uw website besteden ze uit aan een van de grafisch ontwerpbureaus waar ze nauw mee samenwerken. www.dotred.nl. Koen Poelhekke van DOTRED heeft het technische ontwerp van de website van COEN gerealiseerd.

GoodsyCommunicatie

Carla Nent coacht en adviseert mensen en organisaties op het gebied van communicatie. Met haar voorliefde voor cultuur, zorg & welzijn in combinatie met educatie, heeft ze al diverse organisaties van een fris communicatiejasje voorzien. Zo ook de stichting COEN en was ze in 2014/15 bij COEN als communicatieadviseur verbonden. Verder werkt ze voor organisaties en individuen die via een traject van COEN een communicatievraag hebben. www.goodsycommunicatie.nl

Gemeente Nijmegen

De gemeente Nijmegen ondersteunt COEN in het bieden van tools op het gebied van ondernemerschap, zodat innovatie ideeën van cultuurorganisaties en creatieven werkelijkheid kunnen worden. Daarnaast wil ze via COEN de zakelijke weerbaarheid van de sector verstevigen en verbindingen leggen met organisaties die zowel binnen en buiten het culturele werkveld opereren.