Hallo, ik ben COEN

en ik maak werk van cultuur!

COEN werkt mee met ondernemende professionals in de kunst- en cultuursector om de impact van kunst- en cultuur in het maatschappelijk veld te vergroten. Als platform voor cultuur en ondernemerschap Nijmegen ondersteunen en verbinden we ondernemers in verschillende sectoren. Zodat zij duurzaam en met plezier kunnen blijven ondernemen.

COEN ondersteunt

COEN stimuleert ondernemers bij het zien en benutten van kansen en voedt creativiteit en doorzettingsvermogen in het ondernemerschap. Of dat nu via gesprekken, een praktische workshop of COEN ontmoet-avond gaat. Dankzij relevante kennis en inzichten zorgen we ervoor dat ondernemers de juiste keuzes maken in hun werk.

Jij en COEN?

COEN doet zijn werk vanuit de visie dat jij je eigen koers bepaalt, naar eigen overtuiging en verantwoordelijkheid. Samen bekijken we welke vaardigheden of kennis je nog nodig hebt en maken we werk van cultuur!

COEN zoekt samenwerking

COEN roept ondernemers en trainers op tot samenwerking. Heb je een goed idee voor een relevante training, cursus of kennisavond? Mail of bel ons dan. We staan open voor nieuwe ideeën en willen graag kennismaken. Zo dragen we gezamenlijk bij aan de maatschappelijke impact van kunst en cultuur.