Terugblik Talkshow COEN Ontmoet 17 maart

En wat is jouw verhaal?

Werk maken van creatief ondernemen

We blikken terug op een mooie avond met dit sfeerfilmpje van Flip Hovens van Ravot Video Producties en  foto’s van fotograaf Gil Xavier:

Op 17 maart ontmoeten we in onze talkshow David, Leonie en Koen. Alledrie ondernemer en organisator in de creatieve sector. Ze besloten de vele inspirerende verhalen om hen heen vast te leggen in concrete handboeken. Deze verhalen delen ze 17 maart graag met jullie. We hebben een gastentafel met een interviewer (Rob Marrevee), een nieuwe side-kick (Marcel Rözer), inspirerende medegasten (Dekker van de Vegt), live-performance (geluidskunstenaar Marcus Bodine) en interacties. We zijn dit keer te gast in het Huis van de letters (ofwel bibliotheek Marienburg).

Wanneer: 17 maart 2015
Tijd: 19.30 – 22.00 uur ( + aansluitend borrel). Inloop va.a. 19.00 uur
Locatie: Huis van de letters, bibliotheek de Marienburg 29 Nijmegen
In samenwerking met: Mijn Bedrijf Draait Door  – Rob Marrevee
Kosten: Normaal € 15,- | Student € 10,- ( op vertoning studentenkaart)

1000WattDavid van Iersel
Te gast: David van Iersel, (auteur ‘1000Watt’, een handreiking voor de creatieve ondernemer; creatief ondernemer en verbinder o.a. bij ‘24 uur in bedrijf’;
de boekenmakers; FC Eindhoven)

 

 

Waarom we peren met haring etenLeonie van Wijk


Te gast:
Leonie van Wijk, (auteur ‘Waarom we peren met haring eten’, Het inspiratieboek voor en door creatieve ondernemers; illustratieve vormgever, oprichter van Creatief Ontmoet Den Bosch).

 

 

Crowdfunding de hype voorbijKoen van Vliet
Te gast: Koen van Vliet, (auteur ‘Crowdfunding, de hype voorbij’; haal maximale waarde uit je crowdfundingcampagne; cultureel ondernemer en onderzoeker op de grens tussen cultuur, creatieve industrie en ondernemerschap, mede oprichter COEN)

 

Marcus BodineMarcus-Bodine_Zero-To-Midnight
Uit de praktijk: Marcus Bodine verzorgt als geluidskunstenaar o.a. sounddesign en performances op culturele evenementen. Als sidekick en geïnterviewde van Leonie van Wijk, geeft hij vanavond een preview van zijn geluidskunsten.

 

 

Dekker van de VegtMonique Kaufmann
Uit de praktijk:
 Dekker van de Vegt. Heeft na een succesvolle crowdfunding-campagne een doorstart gemaakt als zelfstandige boekhandel vlak nadat ze, onder de naam Polare, in het voorjaar van 2014 failliet waren verklaard. Monique Kaufmann van Dekker van de Vegt vertelt ons graag over dit mooie recente voorbeeld van Crowdfunding.